Élménybeszámoló

2024.01.06. 11:40

Sóshartyáni látogatása során szerzett tapasztalatairól posztolt Novák Katalin (videó)

Tavaly júniusban három napot töltött Novák Katalin köztársasági elnök szűkebb hazánkban. Ez idő alatt több településre is ellátogatott, így például Sóshartyánba is. Az ott gyűjtött élményeiről, tapasztalatairól pénteken osztott meg egy videót a közösségi oldalán a köztársasági elnök, akivel – az újévi beszéde után – a Baptista Szeretetszolgálat két sóshartyáni munkatársa koccinthatott is a Sándor-palotában.

Veres Edina

Néhány hónappal ezelőtt Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palotai munkavégzést három napra Nógrád vármegyébe költöztette. Mint arról portálunk is részletesen beszámolt: ez idő alatt több településre, így például Alsópeténybe, Balassagyarmatra, Szécsénybe, Salgótarjánba, Terénybe vagy éppen Rimócra is ellátogatott. A megannyi helyszín között szerepel Sóshartyán is, amely településről – sok másik mellett – Novák Katalin újévi beszédében is megemlékezett. A napokban pedig a Sóshartyánban tett vendégsége során gyűjtött élményeket és tapasztalatokat osztotta meg követőivel a köztársasági elnök a Facebook-oldalán.

Az újév első perceiben velem együtt köszöntötte a magyarokat Johanna és Dániel Sóshartyánból, a Baptista Szeretetszolgálattól. Ők és munkatársaik, valamint az elhivatott önkéntesek nagy munkát végeznek a cigányság felzárkózása érdekében

 – fűzte a videóhoz Novák Katalin, amelyből az is kiderült továbbá, hogy a fent leírtakról tavaly Sóshartyánban ő maga is meggyőződhetett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában