Adomány

2024.01.05. 15:07

Sikeres volt a jótékonysági főzés Patakon, jutott étel a gyarmati hajléktalanszállóra is

Korábban beszámoltunk már arról portálunkon, hogy a szilveszteri évzáró alkalmából jótékonysági főzést tartottak Patakon, egy Táncsics utcai családi otthonnál, ahová várták a rászorultakat.

Hegedűs Henrik

Nemrégiben a község Facebook-oldalán a szervezők nevében Jardek Zsolt számolt be arról, hogy sikeres volt a felajánlás, és köszönetet mondott mindenkinek, aki bármilyen módon segédkezett a teljesítésében. Hozzátette, nem csupán minden elkészített adag ételt kiosztottak, hanem a balassagyarmati hajléktalan szálló lakóit is megvendégelhették belőle. 

Kifejtette, a cél, ami miatt ezt a kezdeményezést elindította, nem csak adni jó gondolata köré épült, hanem arra is késztetni akart, hogy aki megteheti, bátran nyújtsa segítő kezét. Ehhez nem kell külön alkalom, és még pénz sem. Ami fontos, annak, aki tud adni, el kell fogadni azt, hogy nem nekik nehéz, hanem azoknak, akik ezt az ajándékot el merik fogadni, ők az igazi hősök, mert sokkal nehezebb dolguk van, mint nekünk, akik nem élünk kiszolgáltatottságban – vallotta összegzésében az ötletgazda. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában