Nyitvatartás-változás

2024.01.02. 09:28

Orvosolták a bárnai posta nyitvatartási idejének csökkentése miatt érkezett panaszokat

Több panasz érkezett a közelmúltban a bárnai önkormányzathoz a helyi posta nyitvatartási idejének rövidülése miatt. A községvezetés lépéseket tett a helyzet orvoslása érdekében. Mutatjuk milyen megoldás született az üggyel kapcsolatban.

Veres Edina

A Bárna Község Önkormányzata nevű Facebook oldalon jelent meg a tájékoztatás, amely szerint az elmúlt időszakban több panasz is érkezett hozzájuk a helyi posta nyitvatartási idejének lecsökkentése miatt. 

Mint írták, a jelzéseket továbbították a posta illetékesének, akitől azt a választ kapták, hogy a nyitvatartási idő lecsökkentése a helyi postapartner kérésére történt. Emellett az illetékes ígéretet tett a településvezetésnek, hogy az ügyfélfogadási rendet felülvizsgálják, és lehetőség szerint visszaállítják az eredeti állapotnak megfelelően. 

A község önkormányzatának bejegyzéséből végül az is kiderült, hogy a csütörtökön érkezett tájékoztató levél szerint, a posta február 1-től napi 8 órás nyitvatartással üzemel. Mindez azt jelenti, hogy a lakosok munkanapokon, hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között vehetik majd igénybe a posta szolgáltatásait Bárnán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában