Közérdekű

2024.01.24. 08:09

Megoldódik a postai küldemények kézbesítése Litkén

Lakossági tájékoztatást adott ki nemrégiben Kristófné Dudás Zsuzsanna, Litke polgármestere a postai átszervezésekkel kapcsolatban.

Sipos Nina Vivien

A Litke Község Önkormányzata hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést Kristófné Dudás Zsuzsanna polgármester, amelyben a lakosságot tájékoztatja a 2023-as novemberi postai átszervezésekről. A tavalyi évben történt átstrukturálás miatt írt a településvezető a Magyar Posta Zrt. számára egy panaszlevelet még 2023 decemberében, amelyre a közelmúltban kapott vissza választ.

Hírportálunknak Kristófné Dudás Zsuzsanna polgármester is nyilatkozott, elmondta, hogy a bekövetkezett postai változások miatt számos helyi lakos nem kapta meg időben a levelét, csekkjét, szállítmányát sem az ünnepi időszak alatt, sem utána. Ez rendkívül negatív visszhangot keltett a polgárok között. A lakosok észrevételeikkel kapcsolatban a litkei önkormányzathoz fordultak segítségért. 

A válaszlevélből kiderül, hogy az átszervezést követően a településen a kézbesítési feladatokat új munkatárs látta el, aki feladatait jelenleg már önállóan végzi. A kézbesítő munkájának ellenőrzése során szabálytalanságot tártak fel, ugyanis a kolléga munkakörnyezetében átfutási időn túli küldeményeket találtak, melyek kézbesítéséről haladéktalanul intézkedik a posta.

– Társaságunk Litke településen is mindent megtesz a kézbesítés színvonalas, panaszmentes végrehajtása érdekében. A kézbesítési tevékenység működését folyamatosan figyelemmel kísérjük, a szükséges támogatást megadjuk, indokolt esetben közbeavatkozunk – írja levelében a posta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában