Civilek

2024.01.23. 15:14

Még egy napig várják a jelöléseket „Az év Nógrád vármegyei civil szervezete” díjra

A Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ meghirdette „Az év Nógrád vármegyei civil szervezete” díjat. Holnapig várják a jelöléseket.

Gulyás Edina

A díjat idén az a Nógrád vármegyei civil szervezet kaphatja meg, amely 2023-ban a leginnovatívabb helyi rendezvényt vagy programot valósította meg – adták hírül a civil központ közösségi oldalán. Hozzátették: azokat a Nógrád vármegyei székhelyű civil szervezeteket keresik, melyek tagjai a helyi adottságokra, lehetőségekre, igényekre vagy jellegzetességekre reagálva, saját ötleten alapuló, egyedi eseményt hoztak létre tavaly.
A díjazottakra javaslatot tehetnek civil, nonprofit vagy forprofit szervezetek; intézmények, önkormányzatok vagy természetes személyek. A jelöléseket még január 24-ig lehet megtenni a Nógrád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ elektronikus felületén.

A bejegyzés arra is kitér: a jelöltek közül szakmai zsűri választja ki a győztest, de lesz közönségszavazás is. Mindkét díjazott 100 ezer forint jutalmat kap. Az elismeréseket ünnepélyes keretek között február 1-jén adják át, a Civilek Napja alkalmából rendezett vármegyei programon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában