Nool.hu podcast

2024.01.19. 17:50

Hosszútávon tervez Salgótarjánban az Óbudai Egyetem (podcast)

Nagy érdeklődés övezte a napokban az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely nyílt napját. A felsőoktatási intézmény igazgatója, Székyné dr. Sztrémi Melinda portálunknak egyebek mellett arról is beszámolt, hogy milyen képzési lehetőségek érhetők el a nógrádi megyeszékhelyen a pályaválasztás előtt álló középiskolás diákok számára.

Veres Edina

Székyné Dr. Sztrémi Melinda, az Óbudai Egyetem (OE) Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhelyének igazgatója

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely (SKKK) 2017-ben nyitotta meg kapuit a hallgatók előtt. Székyné dr. Sztrémi Melinda, az SKKK igazgatója nem csak a már elérhető, egyre bővülő képzési lehetőségekről mesélt portálunknak, hanem arról is, hogy a vállalati partnereikkel folytatott egyeztetések eredményei alapján tervezik tovább szélesíteni a szakok palettáját.

Mint fogalmazott: felmerült például a gépészmérnökök képzésének a lehetősége is a Bánki Donát karon keresztül. Hozzátette: erről azonban még nincs döntés, így természetesen ilyen szakot nem is hirdették meg erre a tanévre, azonban a terveik között már szerepel, ami azt is bizonyítja: az Óbudai Egyetem hosszútávon tervez Salgótarjánban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában