Tervek

2024.01.07. 09:28

Élnek a pályázati lehetőségekkel Erdőtarcsán

Az idei tervekről számolt be portálunknak Markó Róbertné, a település polgármestere.

Nagy Orsolya

Mint mondta: hamarosan jelentkeznek a Magyar Falu Program egyik pályázatára, ugyanis támogatásból szeretnék a polgármesteri hivatal tetejét felújítani.

A faluvezető reméli, hogy tavasszal elkezdődhet majd az óvoda épületének a korszerűsítése is. A Településfásítási Programnak köszönhetően tavaly harminc darab nyírfát sikerült elültetni a faluközpontban. Az elkezdett munkát tovább folytatnák és még több fát szeretnének ültetni, így idén is pályáznak majd, ha lesz rá lehetőség.

Markó Róbertné arra is kitért, hogy ezen túlmenően a mezőgazdasági programban is pályázni fognak, amely során hét embert szeretnének foglalkoztatni. A polgármester kiemelte továbbá, hogy minden pályázati lehetőséggel élni szeretnének, amire lehetőség nyílik majd.

Természetesen programokból sem lesz hiány a faluban 2024-ben sem. Markó Róbertné kifejtette, hogy sajnos nagyobb rendezvény megvalósítására nincs lehetősége az önkormányzatnak, de több, kisebb programmal készülnek idén is minden korosztály számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában