Karbantartás

2024.01.12. 11:45

Egy héten keresztül akadozhat a vízellátás több bátonyterenyei utcában

A karbantartási munkák több utcát is érintenek a városban.

Gulyás Edina

A hálózat mosatását végzi a Heves Megyei Vízmű Zrt. Bátonyterenyén egy héten keresztül, január 15. és 19. között– adta hírül a szolgáltató közleményét a város önkormányzata a közösségi oldalán.

A fenti napokon, előreláthatólag 8-tól 14 óráig a Béke, a Tátra, a Petőfi, a Molnár Sándor, a Viola, a Boróka, a Patak, a Park, a Mikes, a Mátrai, a Napsugár, a Bence, a Móra Ferenc, a Bolyoki, a Szorospataki, a Nyárjas, a Lengyendi, a Mikszáth, az Irinyi, az Attila, a Hóvirág, a Zrínyi, a Bástya, az Arany János, a Várhegy, a Váci Mihály, a Hunyadi, a Nemti, a Kölcsey és a Bem utcákban nyomáscsökkenésre, elszíneződésre, valamint  vízhiányra is számíthatnak az ott lakók.

A közlemény arra is kitér, hogy ülepítést követően a vizet ebben az időszakban is lehet fogyasztani, de a fizikai szennyeződések miatt azt javasolják, hogy a helyiek mellőzzék az arra érzékeny készülékek használatát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában