Összefoglaló

2024.01.18. 21:50

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. január 18.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon január 18-án is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

A salgótarjáni járásban még mindig riasztás van érvényben az ónos eső veszélye miatt

Péntek estig marad a borongós idő.

Nógrádi előadóművészek vendégeskedtek Fábry Sándor műsorában

A salgótarjáni születésű Alapi István által alapított – és soraiban több megyei kötődésű zenészt is felvonultató – Alapi Power Band volt a vendége a napokban az ország egyik legnépszerűbb showműsorának.

Bepillantottak a végzősök az Óbudai Egyetem salgótarjáni laborjának titkaiba

Sok érdeklődő középiskolást vonzott a nyílt nap az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely campusára csütörtökön.

A Salgótarjáni VSE elnökével beszélgetünk a Hír FM-en péntek reggel

A női labdarúgásról, azon belül is a salgótarjáni kis- és nagypályás csapatok helyzetéről beszélgetünk Horváth Szabolccsal, a Salgótarjáni VSE elnökével péntek reggel 7 óra 6 perctől a Hír FM salgótarjáni frekvenciáján, az FM 99.3 MHz-en.

Sok tanítványára volt nagy hatással a 75 éves salgótarjáni testnevelő

Andó Erzsébetként született, Ringeisen Andrásnéként él, de mindenki csak Cimbi néniként ismeri. Sok korábbi tanítványa választotta a testnevelői pályát a még mindig aktív dédnagymamának köszönhetően, aki január 18-án, azaz ma ünnepli 75. születésnapját.

 

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában