Válogatás: ezek voltak 2023 januárjának legérdekesebb nógrádi videói

Összegyűjtöttük, melyek voltak a legnézettebb videók januárban.

Nool.hu

5. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság őrizetbe vette azt a 30 éves helyi lakost, aki az év végét és az újév elejét is bűncselekmények elkövetésével töltötte.

4. Eltűnt egy pásztói férfi, Horváth László. December 24-e, szenteste óta senki sem hallott felőle, a rendőrség is keresi.

3. Elképesztő állapotokat találtak az állatvédők, amikor még december végén a környékbeliek hívására kivonultak egy rétsági házhoz. Az embertelen körülmények között egy magatehetetlen idős asszonyt is találtak, aki eredetileg a ludányhalászi intézetben lakik, gondnokság alatt. A hatóságok megkezdték az ügy kivizsgálását.

2. Tizenöt perces archív videóban majdnem több mint 40 évet repülhetünk vissza Salgótarján virágzó időszakába.

1. A karancsaljai születésű Menczel Iván neve jól cseng a sportrajongók, különösként a focit kedvelők körében. Az olimpiai bajnok labdarúgóról az viszont már kevesebben tudják, hogy ő volt az egyetlen Nógrád megyében született játékos, akinek megadatott az, hogy a pár hete elhunyt Pelé ellen játszhatott. Sőt! Jobbfedezetként akkori edzőjétől az a feladatot kapta, hogy egy az egyben fogja a Fekete Gyöngyszemet, és minél inkább hatástalanítsa játékát. Ami végül sikerült is…

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában