Rendezvény

2023.12.14. 07:50

Ünnepi műsorral hozták az emberek szívéhez közelebb a karácsonyt a pásztói diákok

Fényt hozó percek címmel tartott ünnepi műsort a napokban a Zsigmond Király Általános Iskola.

Nagy Orsolya

Advent az iskolában. Az ünnepvárás hangulata a gyerekeket is megérinti

Forrás:

Fotó: Facebook

Mint arról az intézmény beszámolt a Facebook oldalán, advent első hetében odaadó lelkesedéssel készült az alsó tagozat, hogy elhozza az örömöt és a megnyugvást mindenki szívébe. Hozzátették: az intézményvezető-helyettes ünnepi gondolatai után, a második évfolyamos diákok fényt és csillogást varázsoltak az érdeklődők elé. Műsoruk zárásaként Kotlár-Szabó Viktória ünnepi dalcsokra igazi karácsonyi hangulatot teremtett az iskolában.

Az intézmény Facebook oldalán háláját fejezte ki a szülőknek és nagyszülőknek támogatásukért, hiszen a sütivásáron szebbnél szebb sütemények közül lehetett válogatni az egybegyűlteknek, egy forró tea és forralt bor kíséretében.

Kitértek arra is, hogy a hideg, havas idő ellenére sokan ellátogattak az iskolába és bíznak benne, hogy ezzel a fényben pompázó rendezvénnyel megnyitották a résztvevők szívét és lelkét, felkészülvén a szeretet ünnepére, a karácsonyra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában