Adomány

2023.12.06. 16:38

Több mint száz mikuláscsomagot osztottak szét az egyéni bánásmódot igénylő gyerekeknek Pásztón

Gyerekek sokaságának okoztak örömet a napokban a vállalkozók, a képviselők, illetve a polgármester.

Nagy Orsolya

A Pásztói Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumban is látogatást tett a Mikulás

Forrás: Farkas Attila közszereplő Facebook oldal

Farkas Attila polgármester háláját fejezte ki a Facebook-oldalán dr. Kanyó Roland, Káposzta Csaba és Veres Róbert képviselőknek, valamint Percze Péter és Markó István vállalkozóknak, akiknek a segítségével száz darab mikuláscsomaggal segítették a Pásztói Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium gyermekeit.

Mint a polgármester fogalmazott: mindig jó segíteni, adni, de most különösen megható volt tapasztalni a feltétlen őszinte szeretetet a gyerekektől. A városvezető továbbá köszönetet mondott Káposzta Csabának és Kanyó Zsolt intézményvezetőnek is, akik megkeresték az önkormányzatot azzal a javaslattal, hogy idén az egyéni bánásmódot igénylő csemetéket és a gyermekotthon lakóit látogassák meg.

A polgármester nem tétlenkedett sokáig, ugyanis a fent említett adományozást követően Becsó Zsolt országgyűlési képviselő támogatásával további negyven darab mikuláscsomagot adtak át a Czibere Egyesületnek, segítve így a rászoruló gyerekeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában