Sorsolás

2023.12.29. 15:00

Sorsolásra nevezhetnek a vizslási számvadászok a pecsétekkel teli füzeteikkel

Vizslás önkormányzata játékra hívja azokat a számvadászokat, akik hiánytalanul összegyűjtötték a faluban a feldíszített ablakok megtalálásáért járó pecséteket.

Veres Edina

Idén ismét csatlakozott az Élő Adventi Kalendárium elnevezésű kezdeményezéshez Vizslás, illetve ahhoz kapcsolódva a lakosok közül többen is útnak indultak estéről estére azért, hogy felkutassák a következő számot viselő, feldíszített ablakot. A résztvevők a siker igazolása érdekében minden háznál egy-egy pecsétet kaptak a füzetükbe. 

Sándor József, a község polgármestere Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy a számvadászok a hiánytalanul kitöltött pecsétgyűjtő füzetükkel részt vehetnek egy sorsoláson. Mint írta: a pecsétekkel teli füzetről december 29-ig, pénteken 17 óráig várják a képet a vizslási könyvtár e-mail címére. A tájékoztatás szerint a „Legjobb számvadász” és a „Legjobb ablakdíszítő” kategóriájában zajlik majd le a sorsolás december 31-én, vasárnap, amelynek eredményeiről értesítik majd a nyerteseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában