Áramkimaradás

2023.12.07. 10:50

Nógrád-szerte akadozik az áramszolgáltatás a havazás miatt

Több nógrádi településen nincs vagy akadozik az áramszolgáltatás a hóesés miatt.

Lászlók Judit

A havazás és az ónos eső okozott gondokat az áramellátásban is

Forrás: Shutterstock

Helyi olvasónk jelzése szerint Nagylócon nincs áramszolgáltatás, úgy tudjuk a Bajcsy-Zsilinszky úton dőlt ki egy fa, amely egy villanyoszlopot is érintett, így az okozhatja a problémát. Ezzel kapcsolatban a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság portálunk érdeklődésére megerősítette, hogy egy hatméteres fa dőlt ki a településen. 

Felsőpetény önkormányzata a közösségi oldalán számolt be róla, hogy az extrém hóesés miatt az elektromos hálózat megsérült. Hozzátették, a szolgáltató nagy erővel dolgozik a hiba elhárításán, amely több települést érint. 

Alsópetény önkormányzata szintén arról tájékoztatta a közösségi oldalán a lakosságot, hogy a hóesés miatt az elektromos hálózat megsérült. Azonban a szolgáltató már dolgozik a hiba elhárításán. Romhány önkormányzata a közösségi oldalán ismertette, hogy a szolgáltatótól kapott információik szerint 11.30 körül helyreáll az elektromos áram szolgáltatás.  Emellett a közösségi médiában több felhasználó is jelezte, hogy Rimócon, Dejtáron, Kétbodonyban, Patakon, Debercsényben és Berkenyén is akadozik az áramszolgáltatás. 

Az áramszolgáltatás helyreállításával kapcsolatban megkerestük az MVM Energetika Zártkörűen Működő Részvénytársaságot, amint válaszolnak kérdésinkre frissítjük cikkünket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában