Adományozás

2023.12.04. 14:18

Mikuláscsomagokkal érkezett a nógrádi kórházakba Gáspár Zsolti

Az elmúlt évek hagyományaihoz hűen mikuláscsomagokkal érkezett hétfőn Nógrád mindhárom kórházába Gáspár Zsolti, hogy szebbé varázsolja a beteg gyermekek ünnepét.

Gulyás Edina

Gáspár Zsolti hétfőn délelőtt végig látogatta Nógrád vármegye kórházait

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Gáspár Zsolti hétfőn délelőtt végig látogatta Nógrád vármegye kórházait, Pásztóra, Salgótarjánba és Balassagyarmatra is mikuláscsomagokkal érkezett. 

– Édesapámmal, az általa életre hívott alapítványon keresztül, már több mint 20 éve minden karácsonyt megelőzően adományozunk, hagyományt teremtve ezzel – fogalmazott a salgótarjáni intézményben Gáspár Zsolt, hozzátéve: – Ma a gyerekeknek hoztunk ajándékokat, de a krónikus, illetve az idős betegekhez is ellátogatunk ebben az időszakban.

Mint mondta: bízik abban, hogy az adományozással minél több embernek példát mutatnak, ezáltal pedig sokaknak örömet okoznak az ünnepekben.

Szabó Géza, a kórház főigazgatója vette át a gyerekosztályon fekvő 15 kis beteg nevében az ajándékokat. Kiemelte: az adományt ugyan nem a kórház, hanem a gyerekek kapták, azonban minden felajánlással a betegek gyógyulási lehetőségei javulnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában