Segítség

2023.12.03. 15:36

Mélyszegénységben élő családok kapták az adományt Nógrádmegyerben

Gáspár Zsolt, a Zsolti gazda néven is ismert televíziós személyiség karácsony közeledtével is folytatja adományozó akcióit.

Lukács Zsófia

Zsolgi gazda (jobbra) hosszú évek óta rendszeresen segít a legszegényebb falubelieknek

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

Szombaton szülőfalujában, Nógrádmegyeren a nagyszabású adományosztás mellett élelmet és karácsonyfát is vitt egy négygyermekes családnak. Portálunk már többször beszámolt arról, hogy rendszeresen országszerte segíti a gyerekeket Gáspár Zsolt nógrádi celeb. Karácsony előtt még aktívabban tevékenykedik, hogy boldogabbá tegye az ünnepet a nehézsorsú gyerekeknek, családoknak.

– Célom, hogy ezeknek a kicsiknek szebbé tegyem az ünnepet, főleg itt Megyeren, ahol mindenkit ismerek személyesen is. Nem luxuscikkeket osztunk, hanem a mindennapi megélhetésben próbálunk édesapámmal segíteni a családoknak – mondta el portálunknak Zsolti gazda.

Ajándékot kap a három nógrádi kórház és több óvoda is

Ezúttal a népszerű Farm VIP parasztgazdája szombaton megyeri otthonánál volt nagy a nyüzsgés, ahol több, mint 200 embernek osztott tartós élelmiszert, zöldséget és mikuláscsomagot édesapja id. Gáspár Győző, dr. Rózsa Mária ügyvéd és menedzsere, Molnár Péter segítségével. Helyben egy mélyszegénységben élő családot is meglátogattak, ahol négy éhes kisgyermek várta. Ők már jól ismerik Zsoltit, aki  sosem érkezik üres kézzel a családhoz. Most is így volt, az édességek és a tartósélelem mellé egy karácsonyfát is hozott a segítő csapat a nagymamának és négy unokájának, akiknek ez életük első karácsonyfája.
Molnár Péter, portálunknak elmondta, hogy Zsolti a következő napokban Nógrád vármegye három kórháza és több óvodája után a budapesti gyermekkórházakban folytatja akcióját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában