Dekorálás

2023.12.10. 21:25

Karácsonyi díszbe öltöztette a bátonyterenyei laktanyát a tűzoltó őrmester

Karácsonyi díszbe öltözött a bátonyterenyei katasztrófavédelmi őrs. Mint minden évben, ezúttal is az itt dolgozó tűzoltó őrmester gondoskodott az ünnepi hangulatról.

Gulyás Edina

Forgó László tűzoltó őrmester minden apróságra odafigyel. Ügyel arra, hogy a szakmai tudása mindig naprakész legyen. Arra is odafigyel, hogy mindig a maximumot nyújtsa. Fontos számára az is, hogy minden kollégájával jól kijöjjön. Az év vége felé, amikor közelednek az ünnepek, azonban van még egy apróság, amiről nem felejt el gondoskodni: ez pedig nem más, mint a karácsonyi hangulat – számolt be közösségi oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Hozzátették: "Az őrmester  idén is, mint minden évben, karácsonyi díszbe öltöztette szolgálati helyét, a bátonyterenyei katasztrófavédelmi őrsöt. Feldíszítette a laktanya karácsonyfáját, a korlátokat fenyőágakkal dekorálta, és az épület előtti tujákra is fényfüzérek kerültek." 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában