Gyűjtés

2023.12.17. 11:18

Jótékonysági karácsonyi délelőttöt tartanak a szécsényi iskolában

A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola a közösségi oldalán adta hírül, hogy az intézmény pedagógusai és tanulói december 21-én, csütörtökön jótékonysági karácsonyi délelőttöt tartanak.

Lászlók Judit

Mint írták, a jótékonysági rendezvény célja: az osztályok árnyékolásának a korszerűsítése. A tantermek déli fekvésűek, a tanév meghosszabbításával pedig szükségessé vált egy korszerűbb árnyékoló – sávroló – beszerzése. 

A közlemény szerint a tavalyi tanévhez hasonlóan több programra is várják majd a szülőket. Délelőtt 8 és 10 óra között az osztályonkénti karácsonyi készülődés, illetve az ünnepekre való hangolódás jegyében a kézműveskedés kerül majd előtérbe. Ezt követően az iskolai ebédlőben zsákbamacskát és süteményeket kínálnak. Majd a jelenlévők átvonulnak a művelődési házba, a karácsonyi ünnepség helyszínére, az eseményen közreműködnek az intézmény diákjai. Ennek végén pedig a résztvevők süteményeket vásárolhatnak majd az aulában. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában