Felajánlás

2023.12.30. 11:57

Cipőket kaptak ajándékba a salgótarjáni állatvédők

A kutyák meleg takarókat és állateledelt, az őket gondozó állatvédők pedig téli cipőket kaptak ajándékba a salgótarjáni állatmenhelyen.

Gulyás Edina

Gazdag adománycsomag érkezett a salgótarjáni Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület salgótarjáni telepére. Egy helyi edző és a csoportjaiba járó magánszemélyek különböző felajánlásokkal tették szebbé a mentett kutyák mindennapjait. 

– Kaptunk meleg takarókat, beteg kutyusaink alá pelenkát, rehabilitációra, oltásokra pénzt, finom étkeket. Az önzetlen adományozók az egyesület tagjairól sem feledkeztek meg, meleg cipőket kaptunk, hiszen arra mindig szükség van az állatok gondozása során – tájékoztatott Paróczai Katalin, a szervezet tagja, aki korábban azt is elárulta, hogy az év végi időszakban mindig sok felajánlás érkezik hozzájuk, mindennek nagyon örülnek, hiszen 165 utcára tett kutyáról és 61 macskáról kell gondoskodniuk.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában