Nool.hu videó

2023.12.05. 14:13

Ajándékokkal csalt mosolyt a rendőrök Mikulása a beteg gyerekek arcára a tarjáni kórházban (fotók, videó)

Idén is egyenruhások kíséretében érkezett a Mikulás a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórházba annak érdekében, hogy az ott gyógyuló gyermekek ünnepét is boldogabbá tegye – közölte portálunkkal Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nagy Orsolya

Boldogabbá tették a gyerekek ünnepét a salgótarjáni kórházban

Fotó: Gyurkó Péter

Mint mondta: a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság és a bűnmegelőzési alosztály készült apróbb csomagokkal, láthatóságot elősegítő eszközöket, de kulacsokat, édességet és gyümölcsöt is kaptak a csemeték.

Hozzátette: a bűnmegelőzési alosztály pedig segítette a Mikulást abban, hogy a gyermekek számára plüssöket, könyveket és készségfejlesztő játékokat tudjon hozni.

Király-Kollár Ramóna arra is kitért, hogy a hagyományoknak megfelelően jövőre is tervezik, hogy a Mikulás ellátogat majd a beteg gyerekekhez.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint a rendőrkapitányságok pedig szívükön viselik a csemeték sorsát, hiszen óvodások számára gyűjtenek az ünnepi időszakban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában