Kézműves vásár

2023.12.05. 12:12

A kazári nyugdíjasok is megjelentek portékáikkal a salgótarjáni kézművesek vásárán

Kézműves vásáron járt a Kazár Nyugdíjasaiért Egyesület a napokban Salgótarjánban. A település szépkorúi azonban nem csak nézelődőkként érkeztek az eseményre, hanem a stand mögé is beálltak portékáikkal.

Veres Edina

Mint arról portálunk korábban beszámolt: a Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara salgótarjáni kézműves vásárán, amely a Karácsonyi Készülődés címet viselte, összesen húsz kézműves vállalkozó és népi iparművész mutatta be és kínálta eladásra portékáit. 

Szabó Imréné, a Kazár Nyugdíjasaiért Egyesület elnöke Facebook-oldalán számolt be róla, hogy ők is jelen voltak az eseményen, méghozzá nem csak látogatóként, hanem eladóként is. Standjukon saját termelésből származó, vegyszermentes csicsókát, palóc recepteket tartalmazó szakácskönyvet, illetve palóc meséket bemutató füzetet és saját készítésű levendulával töltött zsákokat, lekvárokat és kovácsolt dísztárgyakat kínáltak az érdeklődőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában