Advent előtt

2023.11.18. 20:28

Vastapsot érdemlő sikert aratott a Nógrád Táncegyüttes gálaműsora (fotók)

Óriási, vastapsot érdemlő sikert aratott a Nógrád Táncegyüttes advent előtti gálaműsora szombaton a József Attila Művelődési Központban.

Palchuber Kinga

A nemrégiben Tatabányán díjat érdemlő Ne sápadj! című koreográfia is életre kelt a színpadon

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Az utánpótláscsoportok, a Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, a Kis Pitypang Gyermektáncegyüttes, a Pitypang Gyermektáncegyüttes, a Viganó Gyermektáncegyüttes és az Ifjú Nógrád Táncegyüttes tagjai egytől egyig izgatottan várták már a szombat délutánt, hogy az elmúlt időszak kemény munkájának gyümölcse a gálán végre kicsúcsosodjon. 

A néptáncosok közös bemutatkozását a Tarsoly Zenekar segítette a színpadon, a zenészek elejétől a végéig ugyanolyan lendülettel és vidáman húzták a dallamos nótákat. A meglepetés sem maradt el, hiszen a Nógrád Táncegyüttes részleteket mutatott be a készülő Kitaposatlan ösvények című új előadásából, de a nemrégiben Tatabányán díjat érdemlő Ne sápadj! című koreográfia is életre kelt a színpadon. Részletes tudósítással később jelentkezünk, addig is tekintsétek meg képeinket:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában