Határidő

2023.11.19. 11:21

Még leadhatják a zabari lakosok a támogatási igényüket

Veres Edina

Az élelmiszer-támogatás benyújtásának egyre közelgő határidejére hívták fel a zabari lakosok figyelmét a napokban. A község közösségi oldalán jelent meg a tájékoztatás a napokban, amely szerint a helyiek még november 30-ig nyújthatják be az élelmiszer-támogatás iránti kérelmet. A bejegyzés alapján ezt egyfelől megtehetik azok a 65 év felettiek, akiknek családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 130 ezer forintot, vagy aki egyedül él, és a keresete nem lépi túl a 150 ezer forintot. Másrészről a hozzájárulást igényelhetik azok a családok is, akik gyereket nevelnek, és az egy főre jutó havi jövedelmük nem több 130 ezer forintnál, vagy azok a lakosok, akik egyedül nevelnek gyermeket, és a családban az egy főre jutó havi jövedelem legfeljebb 150 ezer forint. 

A támogatás formanyomtatványon igényelhető a kérelem benyújtását megelőző havi jövedelemről szóló igazolások benyújtásával. A posztból az is kiderült, hogy a kérelmeket a Somoskőújfalui Közös Önkormányzati Hivatal Ceredi Kirendeltségén lehet beadni személyesen vagy postai úton nyitvatartási időben, azaz hétfőn, szerdán és csütörtökön 8 és 16 óra között, valamint pénteken 8 órától délig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában