Nool.hu podcast

2023.11.25. 19:58

Magabiztosság és tartás: a tarjáni pedagóguspárral a tánc szépségeiről beszélgettünk (podcast)

Juhász Amarillával és Kéri Szabolccsal a tánc lélekgyógyító, szemléletformáló hatásáról, valamint testünkre gyakorolt jótékony hatásairól is beszélgettünk.

Angyal Eszter

Juhász Amarilla és Kéri Szabolcs szerint sosincs késő elkezdeni táncolni, s mindenkit arra buzdítanak, hogy kezdjék is el!

Forrás: Nool

Fotó: Angyal Eszter

Miközben cikkünk megjelenésének időpontjában a TV2-n már javában dübörög a nagy sikerű Dancing with the Stars elődöntője – és bárhogy is alakulnak a végeredmények, az már egészen biztosan kijelenthető, hogy az endrefalvai származású énekesnő, Radics Gigi a 2023-as évad női győztese –, mi Juhász Amarillával és párjával, Kéri Szabolccsal beszélgettünk a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában a táncról.

Mint arról korábbi beszélgetésünk keretében szó volt, a salgótarjáni Medalion Táncsport Egyesület vezetői 2007 óta több ezer fiatalt tanítottak már meg táncolni, s minden erejükkel azon dolgoznak, hogy minél többekkel szerettessék meg ezt a sportágat. A tánctanár páros a sportág népszerűségéről, szerepéről, valamint arról is beszélt, hogy azok, akik táncolnak, mennyivel élhetnek teljesebb életet. Talán hihetetlennek hangzik, de a tánc valóban rendkívül sokat tud adni a művelőjének... Amarilla és Szabolcs a tánc mellett a közösségépítést és a karitatív tevékenységet is szívügyüknek tekintik, beszélgetésünk második felében erről is szó esik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában