Pályázat

2023.11.16. 08:58

Képeket várnak a fotózás szerelmeseitől: a gyarmati látogatóközpont falait díszítik majd

Balassagyarmat önkormányzata a Nyírjesben készülő látogatóközpont és játszóház belső tereiben a környékbeli alkotók Nyírjes témájú fotóit tervezi bemutatni.

Lukács Zsófia

– Várjuk azon amatőr vagy profi alkotók munkáit, akik szívesen látnák viszont nyomtatásban fotóikat a megújuló Nyírjes létesítményeinek falain – írták a felhívásban.

A képek konkrét tartalmára, műfajára, technikájára további előírás nincs: tájképpel, drónfotóval, növény- és állatvilágot ábrázoló, természeti értékeket bemutató, de akár sport vagy rendezvényfotóval is lehet nevezni. Minden évszakból várnak fotókat, akár korábbi évekből is.

A felhívásra bárki jelentkezhet, a balassagyarmati lakcím nem feltétel, a beküldött képek száma pedig nem korlátozott. A válogatást az önkormányzat végzi majd a beküldött anyagok függvényében. A fotókat csatolmányként vagy letöltőoldalra mutató linkként kérik elküldeni december 1-ig, péntekig a [email protected] címre. Az e-mailben kérik feltüntetni a beküldő nevét és elérhetőségét (e-mail cím és telefonszám).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában