Pályaválasztás

2023.11.27. 07:36

A cukorkakészítés rejtelmeivel is megismerkedhettek a salgótarjáni középiskolában

Pályaválasztás előtt álló általános iskolások jártak a napokban a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában, ahol szemügyre vehették az intézmény képzéseit.

Veres Edina

Az oktatási intézmény Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a pályaválasztási programsorozatukban a környékbeli általános iskolák 8. évfolyamos tanulói látogathatják meg az iskolát. A fiatalok ezeken az alkalmakon ízelítőt kaphatnak a Keriben folyó munkából, illetve a tanulók mindennapjaiból. 

A bejegyzésből kiderült továbbá az is, hogy a napokban a bátonyterenyei Bartók Béla Általános Iskola diákjait és a salgótarjáni Kodály Zoltán általános iskola tanulóit is fogadták. Mint írták: a látogatók megismerkedhettek a cukorkakészítés rejtelmeivel, keverhettek koktélt, láthatták a salgótarjáni középiskola kabinetjeinek felszereltségét, sőt, a műszaki kabinetben egy, a kereskedelemhez kapcsolódó kvízben a tudásukat is összemérhették.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában