Program

2023.10.29. 07:35

Rémséges jelmezekkel és töklámpásokkal versengenek Mátranovákon

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezik a Tökjó délutánt Mátranovákon.

Gulyás Edina

Nagyszerű programokból nincs hiány a településen, azok sorában minden korosztály megtalálja a neki leginkább megfelelőt. Legközelebb Tökjó délutánra várják az érdeklődőket október 30-án, hétfőn, 16 órától a Május 1. Művelődési Házban.

– Ezúttal is egy jó hangulatú, színes rendezvénnyel készülünk. Tökös játékok és kézműves foglalkozás is színesíti a napot, ez utóbbin az alkalomhoz illő cukorkatartót készítünk – tájékoztatott Maruzsné Répás Lilla közművelődési szakember. Hozzátette: a rendezvényre érkezők töklámpás versenyen mérhetik össze ügyességüket. Az otthon elkészített alkotásokat díjazzák is. Nem lesz ez másként a tökös sütikkel sem. Az ősz jellemző zöldségének felhasználásával összeállított és megsütött finomságok is jutalmat érdemelnek majd. A gyerekeket zsákbamacska várja, azok pedig, akik rémséges jelmezekbe bújva érkeznek a kellemes kikapcsolódást ígérő délutánra, biztos, hogy ajándékkal gazdagodnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában