Idősek világnapja

2023.10.06. 09:11

Nőtincs legtapasztaltabb lakóit köszöntötték a fiatalabb generáció képviselői

Nőtincs önkormányzata az idősek világnapja alkalmából a napokban, a művelődési házban megrendezett ünnepségen köszöntötte a település 65 éven felüli lakosait.

Lászlók Judit

A rendezvényt Vigyinszki Máté jóvoltából élőzenével tették még színvonalasabbá

Forrás: Beküldött fotó

Az ünnepségen Hugyecz Ádám, a község polgármester üdvözölte a megjelenteket, akik névre szóló meghívót is kaptak. 

– Önök építették számunkra ezt a falut, ezt a jelent: megteremtették azokat a kiváló feltételeket, amelyekre mi a jövőnket alapozhattuk, építhettük és építhetjük tovább. Meggyőződésem, hogy településünk életében a generációk összekapcsolása fontos feladat a közös találkozások, az események és a rendezvények szervezése által – fogalmazott a polgármester. – Önök egész eddigi életükben alkalmazkodtak, kiállták az idő és a történelem viszontagságait. Most itt az ideje annak, hogy úgy éljenek, ahogy megérdemlik, békében, egészségben, nyugalomban, lehetőség szerint családjuk, barátaik körében. A mi feladatunk pedig az, hogy ehhez az élethez néha egy kis programmal, szórakoztatással járuljunk hozzá – emelte ki Hugyecz Ádám.

A polgármester a beszédében kitért arra is: kiemelkedőnek tartja, hogy immár több éve sikerült egy régi hagyományt feléleszteniük. Ezúttal is az iskola jelenlegi és egykori diákjai segítettek az ünnepségen a felszolgálásban, amely által ismét sikerült megvendégelni Nőtincs legtapasztaltabb lakóit.

A köszöntőt követően az önkormányzat közös ebéddel és süteménnyel kedveskedett az időseknek. A rendezvényt Vigyinszki Máté jóvoltából élőzenével tették még színvonalasabbá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában