Gyász

2023.10.12. 14:18

Búcsúznak kollégái a salgótarjáni kórház osztályvezető főorvosától

Elhunyt dr. Halász Péter, a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház osztályvezető főorvosa.

Nool.hu

Fájó szívvel búcsúznak az ismerősök

Forrás: Nool.hu

Fotó: Shutterstock

Életének 71. évében elhunyt Dr. Halász Péter a Traumatológiai és Ortopédiai Osztály Traumatológia Részleg és Szeptikus Csontsebészeti Részleg osztályvezető főorvosa, a salgótarjáni Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház nyugalmazott osztályvezető főorvosa – adta hírül közösségi oldalán az intézmény. A Facebook bejegyzés arra is kitér: dr. Halász Péter 1952-ben született Mátészalkán. Általános orvosi diplomát szerzett 1978-ban, majd sebész szakorvosi vizsgát tett, 1985-től traumatológus szakorvosként dolgozott. Pályafutását 1978-ban kezdte a salgótarjáni intézményben, ahol napjainkig dolgozott. Az itt töltött évek közel felében osztályvezető-főorvosi feladatokat látott el a traumatológiai-orthopédiai osztályon. 
– A kiemelkedő szakmai tevékenység mellett olyan ember volt, aki oktatott, nevelt, akihez bármelyik beteg, kolléga bizalommal fordulhatott. Kiegyensúlyozott, magas színvonalú munkáját, példaértékű teherbírását és figyelmességét, a szakma és a betegek is elismerték – fogalmaztak. – Célkitűzése volt, az osztályon történő betegközpontú gyógyítás folyamatos fejlesztése, a betegek komfortjának növelése, a szakmai ellátás fenntartása és további fejlesztése.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában