Medve Matek

2023.10.22. 07:09

Aranyat találtak a sportpályán a matekért rajongó bátonyterenyei középiskolások

Eredményesen szerepeltek a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium diákjai és oktatói a Medve Matek Go Őszi Csapatverseny nevű megmérettetésen.

Veres Edina

Helyt álltak a Fáy András nevét viselő bátonyterenyei középiskola medve matekos csapatai a helyi sportpálya és környéke rejtette feladatok megoldása terén a közelmúltban. Az oktatási intézmény a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy milyen eredményeket értek el a Medve Matek Go őszi fordulójának teljesítésével. Mint írták, a próbatétel helyszínén a lelkes tanulók és oktatók alkotta nyolc csapat 90 perc alatt tizennyolc kilométert tett meg, amely során összesen 3600 pontot gyűjtöttek össze. A bejegyzésben olvasható tájékoztatás szerint a Fáy-közösség matematikáért rajongó fiataljai és felnőttjei két arany, öt ezüst és egy bronz „medveranggal” gazdagodtak. A poszt zárásaként kiderült, hogy a „Fáy-Medvék” céljai között szerepel a tavaszi verseny és a budapesti döntő is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában