Beszélgetés

2023.10.22. 10:06

Aktuális kérdésekről tartott előadást Rétságon a Hír Tv műsorvezetője

Lukács Zsófia

Útjára indult a Rétsági Polgári Esték programsorozat, melynek célja minél több, a közéletben, politikában ismert, elismert, kedvelt vagy épp megosztó személy meghívása, akik aktuális, mindenkit foglalkoztató témákban tartanak majd előadást, vagy épp interaktív, beszélgetős estet – osztotta meg a hírt az Együtt Rétságért elnevezésű közösségi oldal.

A Rétsági Polgári Esték házigazdájaként első vendégem Jeszenszky Zsolt volt, a Hír TV műsorvezetője, politikai hobbista. Előadásának témája a Két háború árnyékában – A politikai erőviszonyok átrendeződése címet kapta, melynek keretében szó volt az USA szerepéről az orosz-ukrán konfliktusban, az izraeli-palesztin háborúról, vallásról, a hit szerepéről, valamint arról, hogy hazánk hogyan tud a béke és biztonság útján haladni, és miként tudja továbbra is a mielőbbi békés megoldás fontosságát hirdetni a háborúpártiaknak – olvasható a Rétság Város Önkormányzat Fidesz-KDNP képviselőinek oldalán.

Az eseményen Balla Mihály országgyűlési képviselő is részt vett, aki köszönetét fejezte ki a szervezőknek az előadásért és, hogy aktuális kérdésekről indítottak beszélgetést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában