Lehetőség

2023.10.04. 12:12

A felsőoktatásban tanulni vágyó salgótarjáni diákok részére írtak ki ösztöndíjpályázatot

A felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó salgótarjáni fiatalok számára írták ki a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

Angyal Eszter

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve, a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet alapján idén is kiírta a 2024. évre vonatkozó Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára. A Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának weboldalán a napokban közzétett pályázati felhívás értelmében támogatásban kizárólag a Salgótarján területén állandó lakóhellyel rendelkezők részesülhetnek. 

A pályázati kiírás IDE kattintva elérhető, míg a pályázati űrlapot IDE kattintva találják meg. A pályázat benyújtásának határideje november 03-a, péntek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában