Könyvbemutató

2023.09.13. 07:52

Valóra váltak az álmok: legújabb könyvét mutatja be Hatala Csenge Balassagyarmaton

A nagysikerű budapesti könyvbemutató után október 7-én, szombaton Balassagyarmaton is megosztja gondolatait legújabb kötetéről Hatala Csenge, a Hírzárlat szerzője a Madách Imre Városi Könyvtárban a 10 óra 30 perctől kezdődő eseményen.

Lukács Zsófia

A nagysikerű budapesti könyvbemutató után Balassagyarmaton is megosztja gondolatait legújabb kötetéről Hatala Csenge

Forrás: Beküldött fotó

Mint arról korábban beszámoltunk: hat év után az eddigi legszemélyesebb történetét foglalta kötetbe Hatala Csenge. Augusztus 15-én jelent meg új regénye, az Úton. A most megjelent könyv alapja a gyerekkori álom megvalósítása, egy élményekkel teli utazás az Amerikai Egyesület Államokban.

– Az út során végig a táskámban lapult a jegyzetfüzetem. Írtam egy lelátó tetején, egy óriáskeréken ülve, a naplementét bámulva, vagy a sínoldalban pihenve is. A jegyzeteimet a legkülönbözőbb hotelszobákban, az éj leple alatt rendeztem mondatokká, hogy minél több részletet megőrizzek az adott napból, hiszen a napfelkeltével egy újabb kaland várt rám: újabb érzések, újabb tanulságok – részletezte az írónő.

A könyv bemutatóján szó esik majd az USA kis-és nagyvárosairól, kedves és bizarr amerikai kalandokról, gyerekkori ábrándokról, nógrádi és budapesti tájakról, a művészvilágban eltöltött évekről, Orbán Józsiról, barátságokról, szerelmekről, csalódásokról, őrült ötletekről, Treat Williamsről, a Red Hot Chili Peppersről, és még annyi minden másról is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában