Verseny

2023.09.27. 11:53

Szüreti sütiversenyt hirdetett a szécsényi művház

Lászlók Judit

Ahogy arról korábban portálukon beszámoltunk, a város önkormányzata október 7-én, szombaton rendezi meg a Szécsény Feszt elnevezésű rendezvényt a kastélykertben és a sétálóutcában. Az eseményen sütiverseny is várja majd az érdeklődőket. A Szécsényi Művelődési Központ a közösségi oldalán tette közzé, hogy október 4-ig várják azon szécsényi, a benczúrfalvai és a pösténypusztai lakosok jelentkezését, akik a szürethez illő, szőlőt tartalmazó süteményt készítenek. 

Jelentkezni az intézmény elérhetőségein keresztül lehet név, cím és egy jelige megadásával. Emellett felhívták a versenyzők figyelmét arra, hogy nevezni csak házi süteménnyel lehet, amelyből tíz szeletet kell papírtálcán leadni október 7-én 9.30 és 10 óra között a művelődési központban. A süteményeket a szüret bírója és bírónéja, gazdája és gazdasszonya, valamint egy szakavatott zsűri értékeli. A legfinomabb sütemények készítőit ajándékkal jutalmazzák. A verseny eredményét október 7-én, 19 órakor a Szécsény Feszt színpadán hirdetik ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában