Megmérettetés

2023.09.21. 10:52

Országos bűnmegelőzési versenyen bizonyítottak a kisterenyei nyugdíjasok

Országos bűnmegelőzési versenyen vettek részt szép eredménnyel a Kisterenyei Kastélykerti Nyugdíjas Klub tagjai.

Gulyás Edina

Nógrádot a Kisterenyei Kastélykerti Nyugdíjas Klub négy fős csapata képviselte

Forrás: Nool.hu

Fotó: Beküldött

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával rendezték meg a közelmúltban az országos bűnmegelőzési versenyt Zalaegerszegen. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság szervezésében indított „Hetvenkedő hatvanasok” vetélkedősorozat IV. országos döntőjében 19 vármegye és egy fővárosi csapat versenyzett a bűnmegelőzés az online világában témában.

– Nógrád vármegyét a Kisterenyei Kastélykerti Nyugdíjas Klub négy fős csapata képviselte – tájékoztatott Tóthné Répás Éva, a klub vezetője. – A megnyitót követő játékos vetélkedőt a Göcseji Falumúzeumban szervezték meg. Másnap a Mindszentyneumban mérhettük össze tudásunkat, közben tárlatvezető segítségével egy szép kiállítást is megnéztünk. A ranglistán az ötödik helyen végeztünk, büszke vagyok a csapatomra!

Hozzátette: köszönjük a  Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának, hogy részt vehettünk a versenyen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában