Nool.hu videó

2023.09.11. 20:28

Megtanulták a tésztakészítés titkát a salgótarjáni háziasszonyok (fotók, videó)

A zagyvapálfalvai Laposban minap megtanulták az érdeklődők, miben rejlik a házias tészták titka.

Palchuber Kinga

A rendezvényre korosztálytól függetlenül érkeztek az érdeklődők

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A Pálfalváért Lokálpatrióta Egyesület szervezésében valódi tésztakészítő-műhellyé alakult át a napokban a Zagyvapálfalván működő, számos közösségi megmozdulásnak helyt adó Lapos épülete. A rendezvényre korosztálytól függetlenül érkeztek az érdeklődők, kisgyermekes családok is örömmel csatlakoztak a vidám, s nem utolsó sorban hasznos foglalkozáshoz. A tésztaguru szerepét Szuh Melinda öltötte magára, aki szakavatott háziasszonyként részletesen megosztotta "tanítványaival" a minőségi, otthon készített tészta receptjét. 

A foglalkozáson egyebek mellett szó esett a jó tészta tulajdonságairól, továbbá mindenki kipróbálhatta a gyakorlatban is, hogyan kell hibátlanul elkészíteni a finomságot. Mindemellett a tésztaguru a helyiek felmerülő kérdéseire is szívesen válaszolt, melyekből akadt is jó néhány, hiszen mindenki törekedett az ínycsiklandó végeredményre. A számos apró trükköt megismerve a résztvevők immár odahaza is gond nélkül el tudják készíteni a finom és könnyű tésztát. Fotóinkon keresztül ízelítőt kaphattok a vidám foglalkozás apró mozzanatairól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában