Ismerkedés

2023.09.15. 07:43

Közösséget és jövőt is építenek Bokor községben

Ismerkedési délutánt szerveznek Bokor településen. A program célja a közösségépítésen túl, a település közösségi életének a felpezsdítése.

Gulyás Edina

Civil kezdeményezésre ismerkedési délutánt szerveznek szeptember 16-án, szombaton 15 órától Bokor településen – olvasható a település közösségi oldalán. Mint arról beszámoltak: jó idő esetén a vendégház melletti fedett területen, ellenkező esetben pedig a művelődési házban várják az érdeklődőket.

A szervezők célja, hogy a községen élők és a közelmúltban oda költözők megismerjék egymást. Emellett kíváncsiak az új lakók ötleteire is, amivel ismét vonzóvá, élhető, pezsgő településsé válhatna Bokor. Minden résztvevő megoszthatja erre vonatkozó véleményét, programterveit. A falu jövőjére, az ott élő fiatalokra tekintettel várnak mindenkit, akik szívesen vesznek részt a község életének a formálásában. Aki teheti üdítővel, pogácsával, illetve rágcsálnivalóval járulhat hozzá a programhoz.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában