Áramszünet

2023.09.07. 09:20

Karbantartási munkák miatt több salgótarjáni utcában nem lesz áram

Áramszünetre kell számítani szeptember 21-én, csütörtökön a megyeszékhely több pontján.

Veres Edina

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

Az MVM Émász Áramhálózati Kft. tájékoztatása szerint, karbantartási munkálatok miatt Salgótarjánban, több utcát érintően 8 és 12 óra között szünetelni fog a villamos energia szolgáltatás. 

Mint írták, az érintett helyszínek között található a Salgó Center üzletház, a CIB Bank, a Nemzeti Étterem, illetve a Kossuth Lajos út 1. szám. Áramszünetre kell számítani továbbá a Füleki úton a 2-től a 42-es, illetve a 3-tól a 37-es házig. Nem lesz áram a 48. szám alatt található Malomudvarban sem, amely helyet ad egyebek mellett a Godó Cukrászda cukrászüzemének és egy festékboltnak. 

Mindemellett az Acélgyári úton a Szent József-templom, az Illyés Gyuláné Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, valamint a 2-től a 22-es számú házak szintén az érintett területek közé esnek. Az MVM Émász Áramhálózati Kft. továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy amennyiben a munkálatokat a tervezett időponttól korábban befejezik a szakemberek, akkor a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában