Nool.hu podcast

2023.09.23. 11:28

Jótékonyság révén csalhatnak mosolyt a bohócdokik a tarjáni kórház kis betegeinek az arcára (podcast)

Nevetést és reményt vihetnek a bohócdoktorok a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztályán fekvő kis betegek hétköznapjaiba – mindezt egy jótékony célú terep akadályfutó versenynek köszönhetően, amit a Palóc Roham Egyesület szervezett.

Nool.hu

Közel kétmillió forint gyűlt össze a jótékonysági célú versenyen

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Újabb sikeres versenyt rendezett szeptember elején a Palóc Roham Egyesület csapata. Mint arról korábban hírportálunkon beszámoltunk, az immár hatodik jótékonysági terep akadályfutó megmérettetésen ez alkalommal a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak gyűjtöttek, hogy legalább egy évig a salgótarjáni székhelyű Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórház gyermekosztályán is vizitelhessenek a bohócdokik. Az elhatározásukban ez alkalommal is sokan segítették őket, a futamok után a teljes nevezési bevétellel, egymillió-nyolcszázezer forinttal támogatták az alapítványt a salgótarjáni erőpróba szervezői. 

A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában a versenynap végén Mattyasovszky-Zsolnai Bencével, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ügyvezetőjével, Spilák Klárával, az alapítvány kommunikációs munkatársával és Kasza Henriette-tel, a rendező Palóc Roham egyesület elnökével beszélgetett Andó Ákos, de megszólalt Tóth Tamás, a Magyar Futósport Szövetség elnöke is.

A Tóstrand területén megrendezett versenyről korábban videós tudósítás formájában is beszámoltunk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában