Nool.hu videó

2023.09.28. 14:09

Bátonyterenyénél beüzemelték szűkebb hazánk első traffiboxát (videó)

A gyorshajtók kiszűrése érdekében országszerte mintegy száz helyszínen telepített a rendőrség úgynevezett traffiboxokat. Csütörtök délelőtt Nógrád vármegyében is működésbe helyezték az első ilyen eszközt.

Veres Edina

A Sulyom-hegy lábánál csütörtök délelőtt üzemelték be a és adták át az első nógrádi traffiboxot

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hűvösi Csaba

Szűkebb hazánkban Bátonyterenye külterületén, a 21-es számú főút és a Béke út kereszteződésénél helyezte el a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt az első traffiboxot. A doboz különlegessége, hogy a sofőrök soha nem lehetnek biztosak abban, hogy éppen működésben van-e a sebességmérő-műszer. A Sulyom-hegy lábánál immár bármikor készülhetnek drága fotók az első nógrádi traffibox jóvoltából. 

Az eseményen Nagy-Majdon József polgármester mondott beszédet, aki örömét fejezte ki a hiánypótló eszköz kihelyezéséért, majd Palkovics Viktor rendőr alezredes a traffibox jelentőségéről beszélt, valamint kifejtette, miért a szóban forgó helyszínt jelölték ki az eszköz működtetésére. 

A bővebb tudósítással később jelentkezünk, addig is nézzétek meg videónkat a beüzemelés pillanatáról!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában