Eltűnt

2023.08.02. 18:50

Továbbra sem találják a Szendehelynél eltűnt hatvani férfit

Eltűnt egy 57 éves férfi – aki korábban tűzoltóként dolgozott – Szendehelynél. Srankó Csabát jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Lászlók Judit

Srankó Csaba

Forrás: Police.hu

Mint arról beszámoltunk: a férfit tegnap óta nagy erőkkel keresik, eddig eredménytelenül. A kutatást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság koordinálja, ezért kérdéseinkkel hozzájuk fordultunk.

Hadházi Kornél rendőr őrnagy, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának kiemelt főelőadója portálunk érdeklődésére elmondta: az 57 éves, hatvani férfi eltűnését fia jelentette be augusztus 1-jén. A férfi július 31-én, hétfőn reggel 7 órakor Hatvanból gépkocsival elindult Dunakeszire, de oda nem érkezett meg. Az autóját a katalinpusztai kirándulóközpont parkolójában találták meg.

– A keresésben részt vesznek a Nógrád, a Heves és a Pest vármegyei rendőrök, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomkereső kutyája és vezetője, a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat, a Börzsöny Speciális Mentő Egyesület, a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület, a Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Közhasznú Egyesület, valamint a Nagymarosi Önkéntes Tűzoltó Egyesület – mondta a kiemelt főelőadó. Hozzátette, a rendőrség mindent megtesz annak érdekében, hogy az eltűnt férfit megtalálják.

Körözést is kiadtak

A police.hu oldalán található információk szerint a Dunakeszi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Srankó Csaba eltűnése ügyében. Mint írják, Srankó Csaba 170 centiméter magas, közepes testalkatú, sportos megjelenésű, kopaszodó, barna szemű, szemüveges. Eltűnésekor térdig érő, sötétkék farmernadrágot, szürke-fehér-piros keresztbe csíkos pólót, szürke vászoncipőt viselt.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Srankó Csabát felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában