Rendezvény

2023.08.25. 07:07

Programok sokasága várja a látogatókat a Somosi Vigadalomban

Folyamatos színpadi programokkal várják az érdeklődőket idén is a Somosi Vigadalomba, amelyet szeptember 9-én, szombaton rendeznek meg a településen – adta hírül az önkormányzat a közösségi oldalán.

Nagy Orsolya

Mint arról beszámoltak: az eseményen már a kora reggeli órákban elkezdődik a főzőverseny, majd 12 órától véradást tartanak a polgármesteri hivatalban. Ezt követően kispályás focibajnokság és rally autók bemutatója következik, amely után egyéni tekeverseny lesz. Később Vaspál Alex artista, gumiember előadását láthatják az érdeklődők, de fellép Bruti is, a Showder Klub és a Comedy Central nagydumás előadója. Az esti órákban pedig Fehér Martin énekes ad koncertet, majd a Kiskút Néptánccsoport lép színpadra, de lesz örömtánc és zenés mulatság is.

Az egész napos rendezvényen fellépnek továbbá a helyi óvodások és az iskolások, de a szervezők kedveskednek egyebek mellett konga zenével, hastánccal, arcfestéssel, katonai toborzással, rendőrségi-, elsősegély- és drogprevenciós sátorral, vattacukorral, rajzversennyel, illetve még sok egyéb programmal is.

A vigadalomnak a településen található sportpálya és a kamionparkoló ad majd otthont.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában