Támogatás

2023.08.09. 09:20

Önkéntesek jelentkezését várják a Somosi Vigadalom megvalósításához

Mint arról már beszámoltunk: szeptember 9-én, szombaton rendezik meg a Somosi Vigadalom elnevezésű rendezvényt a településen, amelynek megvalósításához lelkes segítőket keresnek.

Nagy Orsolya

Idén szeptember 9-én, szombaton rendezik meg a Somosi Vigadalom elnevezésű rendezvényt a településen

Forrás: Facebook

Az önkormányzat közösségi oldalán arról számolt be, hogy a rendezvény kapcsán várják és hívják mindazokat, akik akár önkéntes segítőként, közösségi szolgálatot teljesítő diákként, támogatóként, vagy bármilyen módon szeretnének, esetleg tudnak szerepet vállalni a rendezvény szervezésében vagy a helyszín berendezésében.

Hozzátették: önkéntesek jelentkezését várják tehát sátorépítésre, dekorálására, parkoltatás segítésére, egyéb részfeladatok elvégzésére, illetve mindazok segítségének is örülnek, akiknek lehetőségük van pénzbeli- vagy természetbeni támogatás nyújtására, tombolanyeremények felajánlására.

Mint írták: a tavalyi Somosi Vigadalom sikere a széleskörű összefogásnak, mintegy 200 ember munkájának és támogatásának volt köszönhető. Éppen ezért arra biztatják a helyieket, hogy idén is tartsanak össze. Akik szeretnének segíteni, azok a közösségi oldalon vagy az önkormányzat munkatársánál, Szilágyiné Sándor Gertrúdnál tudnak jelentkezni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában