Közösségépítés

2023.08.29. 14:10

Ifjúsági tanács alakult Szügyben, az önkormányzat támogatja céljaikat

Frenyó Gábor, a település polgármestere a közösségi oldalán adta hírül, hogy augusztus 28-án, hétfőn tizenhat lelkes fiatal megalakította a szügyi ifjúsági tanácsot, az elnökség tagja lett Streichovonetz Fruzsina, Roza Réka és Bukta Alex.

Lászlók Judit

Tizenhat szügyi fiatal úgy döntött, összefog a település jövőjéért

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook

– A megbeszélésen sorra vettük a legfontosabb feladatokat és ezek fontossági sorrendjét is meghatároztuk. Beszéltünk a jövő évi falunap lehetséges fellépőiről és ezek között egy népszerűségi sorrendet is felállítottak a fiatalok, a legtöbb szavazatot az Elefánt zenekar kapta. Remélem jövőre élőben is találkozhatunk velük – írta a polgármester a bejegyzésben

Hozzátette, hogy a megbeszélés második részében csatlakozott hozzájuk Sándor Ildikó is, aki a Beniczky kúria megmentését célul kitűző projektjük vezetője és közösen ötleteltek a lehetséges csatlakozási pontokról. A polgármester végül kitért arra is, amennyiben a képviselő-testület is támogatja egymillió forintot ajánl fel az idei költségvetésük terhére az ifjúsági tanács által javasolt programokra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában