Gazdikereső

2023.08.22. 11:11

Gazdira vár a salgótarjáni menhely eszméletlen cuki kutyusa

Magára hagyták, ezért most új társat keres Koda.

Gubányi Patrik

A Koda névre hallgató kétéves kutyus gazdái külföldre költöztek, majd magára hagyták a négylábút, így most a salgótarjáni  Mancs Menedék Állatvédő Egyesület keres neki egy hűséges, szerető társat – osztották meg a szervezet közösségi oldalán. 

Mint írták: Koda két éves, nagyon édes, imádnivaló kisfiú, aki felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt nagyon barátságos, játékos. Szeret sétálni, jól bírja az autózást is, imád utazni.  A kocsikat néha megugatja, de biztosan csak azért, hogy ne menjenek túl gyorsan. Más kutyákkal nem igazán jön ki jól, őket is eléggé ugatja, így egyedüli kutyusnak felelne meg a legjobban. Mivel az előző gazdái nem igazán foglalkoztak vele, kutyasuli biztosan jót tenne neki, hogy megtanuljon szépen sétálni pórázon. 

A bejegyzéshez hozzátették: „jól bírja az egyedüllétet, de mindenképp olyan család kellene neki, akinél nem marad túl sokáig egyedül. Ismerkedni Salgótarjánban lehet vele."

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában