Korszerűsítés

2023.08.02. 14:41

Felújítása után kinyitott a salgótarjáni McDonald’s

Csaknem egy hónapon át zárva volt a salgótarjáni McDonald's, augusztus első hete azonban kellemes meglepetéssel szolgált a környékbeli rajongóknak: a felújítás befejeződött, ismét fogad vendégeket a gyorsétterem.

Veres Edina

Újra várja a gyorsételek kedvelőit az étterem

Forrás: Nool.hu

Fotó: H. Cs.

Közel sem a megszokott életképet tapasztalhatták a járókelők az elmúlt hetekben a Salgótarján belvárosában található gyorsétterem és parkolója területét szemlélve. A családjaik körében hamburgert majszoló gyerekek, a sült krumpli és kóla felett beszélgető baráti társaságok, vagy épp a fagyit kanalazó fiatalok helyét építőipari szakemberek foglalták el. A munkások feladata nem más volt, mint hogy a „Jövő Élménye” koncepció alapján alakítsák át a McDonald’s helyi éttermét.

Érdeklődésünkre az üzletlánc sajtókapcsolatokért felelős csoportja korábban elárulta: a fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. Az azokon leadott rendelések azonnal megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az éttermi kollégák azonnal hozzá is látnak elkészíteni a termékeket. A tájékoztatásból az is kiderült, hogy a korszerűsítés a konyha mellett érintette a kiadó területeket, de az irodák és öltözők, illetve a vendégtér bútorzata is megújult.

A projekt sikeresen lezajlott, aminek köszönhetően keddtől már ismét hosszú sorban kígyóztak az autók a „drive” előtt, illetve a belsőtér is megtelt az új rendszerrel ismerkedő vendégekkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában