Lehetőség

2023.08.11. 13:43

Fél áron szerezhetik be a jegyet a salgótarjáni színház ma esti koncertjére az érdeklődők

A zenekedvelők számára kínál nem mindennapi lehetőséget néhány óra múlva a Zenthe Ferenc Színház.

Veres Edina

A salgótarjáni teátrum közösségi oldalán osztotta meg a tájékoztatást, amely szerint augusztus 11-én, pénteken 15 és 16 óra között, a Toyota Salgótarján-Zenthe Nyár lelátója mellett található jegypénztárban a ma esti Boban Markovic Orkestar koncert belépőjegyének a felét a szponzoruk fizeti.

– Az ajánlat kizárólag a Boban Markovic koncertre érvényes, csak augusztus 11-én, azaz ma, csupán egy órán keresztül 15 és 16 óra között, és egyedül a lelátó melletti jegypénztárban – hívta fel a figyelmet a színház a bejegyzésben, amelyben azt is hozzátették: az érdeklődők a jegyeket teljes áron ma még 17 óráig beszerezhetik a Zenthe Jegyirodában, a színház weboldalán, vagy 19 órától szintén a lelátó melletti jegypénztárban. A száz perces élő koncert első dallamai tervezetten este 20 óra 30 perckor csendülnek majd fel a Toyota Salgótarján-Zenthe Nyár szabadtéri színpadán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában