Civil expo

2023.08.12. 13:13

Civil szervezetek működésébe enged betekintést a balassagyarmati rendezvény

Vármegye határokon átívelő családi napot és civil expót tartanak Balassagyarmaton.

Gulyás Edina

Civilekkel - Vármegye határokon túl címmel szervez családi napot és civil expót szeptember 9-én, szombaton Balassagyarmaton a helyi Lamenda Alapítvány az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesülettel és a Kis Bocs Baba-Mama Közhasznú Egyesülettel karöltve. A részletekről Vartik Melinda, az alapítvány elnöke számolt be. 

– A rendezvény fő célja, hogy a civil szervezeteknek bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk, emellett ráirányítsuk az érdeklődők figyelmét az alapítványok és az egyesületek tevékenységére, így kedvet csináljunk az azokhoz való csatlakozáshoz – fogalmazott az elnök. – A programra, aminek szeptember 9-én 9 óra 30 pectől a Civitas Fortissima tér és a vármegyeháza biztosít helyet, nem csak a vármegyéből, hanem az egész térségből várjuk a látogatókat és a civil szervezeteket. 

Mint mondta: a délelőttöt kulturális, családi és gyerekprogramok színesítik majd, de szakmai konferenciát is tartanak, amin számos téma megvitatására lesz lehetőség. A napot, amennyiben az időjárás engedi, kerékpártúra zárja, az Ipoly Túrarendszer Egyesület vezetésével. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában