Nool.hu podcast

2023.08.26. 11:28

Alma és fája: a tarjáni család, ahol generációról generációra száll a szakma (podcast)

Miklósék a szolgáltatásnak szentelték az életüket, ráadásul nem is akármennyire: a nagypapa kezdte, mostanra pedig már az unoka viszi a stafétát tovább...

Nool.hu

Képünkön balról jobbra: Miklós Ádám, id. Miklós Sándor és Miklós Sándor

Forrás: Nool

Fotó: Tarnóczi László

A Hír FM és a Nool.hu közös műsorában olyan salgótarjáni családdal ismerkedünk most meg, amely a szolgáltatásnak szentelte az életét. Miklós Sándort hűtőgép szerelőként ismerték meg szerte Nógrád vármegyében, kisvártatva alkalmazottból vállalkozóvá, cégvezetővé vált, aki aztán munkát adott a fiának is. Itt még nem ér véget a történet, hiszen fia a klímavállalkozásukba már a saját fiát nevelte bele, így mondhatni, már az unoka viszi tovább a nagyapja által kifaragott stafétabotot. Teszi mindezt nem is akármilyen eredménnyel: Ádám ugyanis a szakmák világbajnokságán is eredményesen szerepelt.

A szerkesztő-riporter, Tarnóczi László műsorában generációk egymásra találását, egymást erősítő, éltető életét és a szakma szeretetét ismerhetjük meg Miklóséknál, miközben a munka mellett a három generáció képviselői közös motorozásairól, síeléséről, muzsikálásáról vagy akár közös tengerhajózásáról is hallunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában