Rendezvény

2023.07.13. 08:30

Zámbó Krisztián érkezik a karancsberényi juliálisra

Megannyi fellépő biztosítja majd a fesztiválhangulatot az idei Berényi Juliálison július 15-én, szombaton.

Veres Edina

Zámbó Krisztián

Forrás: Facebook/Zámbó Krisztián

A község közösségi oldalának tájékoztatása szerint a második Vidék Ízei Főző-, és Kulturális Fesztiválnak a helyi művelődési ház ad majd otthont. A főzőcsapatok reggel 7 órától serénykednek majd a bográcsok, és serpenyők körül, 9 órakor kispályás labdarúgó emléktorna kezdődik a sportpályán, míg 12 órakor közös ebédre várják a szervezők a lakosokat. 

A polgármesteri köszöntő 13 órakor hangzik el, azt követően a színpadon különböző zenés-táncos produkcióké lesz a főszerep. A műsorok között 15 órakor kihirdetik a főzőverseny eredményeit is. Tóth Tünde 17 órától énekel majd a megjelenteknek, majd a tombolahúzás után Franczuz Erika és Benny biztosítják a jó hangulatot, illetve Pallai Krisztina Euróba-bajnok hastáncos és tanítványai varázsolják el mozdulataikkal a résztvevőket. Ezután Zámbó Krisztiánnal énekelheti együtt a közönség az énekes dalait, végül a napot egy bál zárja le.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában